Netflix Düşük Fiyatlı Paketi Aktif Etti! İşte Detayları ve Fiyatı

Dizi, film ve belgesel içerikleri ile dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de aktif olarak kullanılan Netflix, kullanıcı sayısını korumak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda,...

Dizi, film ve belgesel içerikleri ile dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de aktif olarak kullanılan Netflix, kullanıcı sayısını korumak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, her bütçeye hitap etmek isteyen şirket, uzunca bir süredir üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü reklamlı paketi aktif etti.

Netflix Reklamlı Paket Detayları

Netflix, platformu daha uygun fiyatlarla deneyimleyebilmek isteyen kişiler için yeni bir alternatif sundu. Reklamların yer alacağı bu paket, diğer paketlere kıyasla daha ucuz olacak. Ülkemizde henüz aktif olmayan paket, aylık 6.99 dolar fiyat etiketiyle satılıyor.

Netflix Türkiye Fiyatları

Netflix, reklamlı paketini henüz ülkemizde aktif etmedi. Türkiye pazarında uygun fiyat politikasına devam eden Netflix'in, reklamlı pakette de diğer ülkelere kıyasla farklı bir fiyat belirlemesi bekleniyor. Netflix'in güncel paket fiyatları ise şu şekilde:

Temel Plan: 45,99 TL

Standart Plan: 69,99 TL

Özel Plan: 93,99 TL

Bilim Ve Teknoloji Haberleri