Netflix Kullananlar Dikkat! Yeni Özellik Yakında Gelebilir

Kütüphanesinde barındırdığı dizi, film ve belgesellerle, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılan dijital içerik platformu Netflix, yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam...

Kütüphanesinde barındırdığı dizi, film ve belgesellerle, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılan dijital içerik platformu Netflix, yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. ihtiyaçlar ve kullanıcı talepleri doğrultusunda platformda bir dizi değişiklik yapan şirket, yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, uzaktan oturum kapatma özelliği yakın zamanda kullanıcılara sunulabilir.

Uzaktan Oturum Kapatma Nedir?

Netflix'teki içeriklere ulaşmak ve bunları tüketmek isteyen kişilerin, çeşitli paket seçeneklerinden herhangi birini satın almaları gerekiyor. Paketlere göre platform kullanımında değişiklikler yapılırken, kimi kullanıcılar da hesaplarını başka kişiler ile ortak kullanabiliyor. Netflix'in üzerinde çalıştığı yeni özellik ile birlikte, başka kişiler ile hesapları ortak olarak kullanan kullanıcıların, diledikleri vakitte diğer oturumları sonlandırma imkanı bulunacak.

Test Çalışmaları Başladı

Uzaktan oturum kapatma özelliği için test çalışmalarına başlayan Netflix'in, söz konusu özelliği önümüzdeki süreçte küresel çaptaki kullanıcıların hizmetine sunması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri