Opera Tarayıcısına ChatGPT ve ChatSonic Yapay Zeka Özelliklerini Entegre Ediyor

Şubat ayında Opera, üretken yapay zeka yeteneklerini ChatGPT kullanarak web tarayıcısına entegre etme planlarını paylaştı. Şimdi, bağımsız tarayıcı üreticisi hem ChatGPT hem de ChatSonic için kenar çubuğu entegrasyonunu başlattı....

Şubat ayında Opera, üretken yapay zeka yeteneklerini ChatGPT kullanarak web tarayıcısına entegre etme planlarını paylaştı. Şimdi, bağımsız tarayıcı üreticisi hem ChatGPT hem de ChatSonic için kenar çubuğu entegrasyonunu başlattı. Akıllı AI İstemleri adı verilen başka bir özelliği kullanıma sundu. Bu özellikleri elde etmek için tarayıcınızı güncellemeniz ve alttaki AI İstemleri seçeneğini açmak için Kolay Kurulum'a gitmeniz gerekiyor. Oyunlar için Opera GX tarayıcısı için, tarayıcı ayarlarınızda Early Bird seçeneğinin de etkinleştirilmesi gerekir.

Opera kenar çubuğuna sohbet botları ekliyor

Seçenek etkinleştirildiğinde, kenar çubuğunuzda sohbet botları için tarayıcıda başlatmak isterseniz tıklayabileceğiniz düğmeler göreceksiniz. Her ikisini de kullanabilmek için yine de oturum açmanız gerekeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bir web sitesindeki metni vurguladığınızda ortaya çıkan tarayıcının yeni bağlamsal AI İstemlerini kullanarak da sohbet robotlarını başlatabilirsiniz.

Bilgi istemleri, sohbet robotlarını sayfadaki metinle birlikte kullanabileceğiniz farklı yollar önerir. Bir metin yığınını pembe diziye ya da futbol yorumlarına dönüştürmek gibi işlevleri vardır. Bu noktada yeşil istemler ChatGPT'yi kullanırken, mor istemler ChatSonic hizmetinden yararlanıyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri