Oppo Find X6 serisi geliyor! Resmi tarih belli oldu

Önümüzdeki hafta piyasaya çıkan bir sürü telefon var gibi duruyor. Huawei, P60 serisini ve Mate X3'ün 23 Mart'ta piyasaya çıkacağını onaylamıştı. Bu noktada Oppo da Find X6 serisinin 21 Mart'ta kullanıcıların karşısına...

Önümüzdeki hafta piyasaya çıkan bir sürü telefon var gibi duruyor. Huawei, P60 serisini ve Mate X3'ün 23 Mart'ta piyasaya çıkacağını onaylamıştı. Bu noktada Oppo da Find X6 serisinin 21 Mart'ta kullanıcıların karşısına çıkacağını açıkladı. Oppo'nun yeni amiral gemisi bir süredir haberlerde yer alıyor. Sızıntılar, bu yıl üç Find X6 cihazı, iki Pro modeli ve bir standart varyant olabileceğini öne sürdü. Yine de, sadece iki farklı standart ve Pro model geliyor olabilir.

Oppo Find X6 Pro büyük kamera modülüne sahip oluyor

Telefonlardan en az biri, muhtemelen Find X6 Pro arkasında büyük bir kamera modülünü barındırıyor. Oppo'nun en sonki teaser videosu kullanıcılara bir fikir veriyor. Kısa süre önce sızan başka görüntü de IceUniverse sayesinde çok daha iyi görünüm sağlıyor. Oppo, telefonun birincil kamerası için Sony'nin bir inçlik IMX989 sensörünü kullanıyor.

Bu, Xiaomi'nin 12S Ultra cihazında yer alan sensörün aynısıdır. Telefonda beklenen diğer kamera sensörleri arasında 50 Megapiksel ultra geniş sensör, 50 Megapiksel yakınlaştırma lensi ve 32 Megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Bu noktada Hasselblad ayarı bir kez daha görünüyor. Find X6 Pro telefonundaki diğer yükseltmeler oldukça açık görünüyor.

Sızıntılar, telefonun Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, Find X5 Pro ile aynı 5.000 mAh pile sahip olacağını gösteriyor. Buna ek olarak, 50W kablosuz şarj, 6.7 inç LTPO ekran, 8/12 GB RAM ve 128/256/512 GB depolama özelliklerine sahip olacak gibi duruyor. Kablolu şarj hızı da 80W'tan 100W'a kadar yükseltme imkanı vadediyor.

Son olarak, Oppo'nun en son teaser'ı Find X6 modellerinden birinin arkada deri kaplamayla geleceğini gösterdi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri