Samsung 108 Megapiksel Kamera İle Galaxy M54 Telefonunu Piyasaya Sürdü

Samsung kısa süre önce Galaxy A54 telefonunu piyasaya sürdü. Bu noktada masaya tam anlamıyla orta sınıf bir deneyim getirdi. Şimdi, şirket bazı bölgelerde bir yan ürün sunuyor gibi görünüyor. Samsung, Orta Doğu'da Galaxy M54...

Samsung kısa süre önce Galaxy A54 telefonunu piyasaya sürdü. Bu noktada masaya tam anlamıyla orta sınıf bir deneyim getirdi. Şimdi, şirket bazı bölgelerde bir yan ürün sunuyor gibi görünüyor. Samsung, Orta Doğu'da Galaxy M54 cihazını kullanıcıların karşısına çıkardı. Cihaz, birkaç ince ayar ile A54'e benziyor gibi duruyor.

Samsung Galaxy M54 108 Megapiksel kamera ile geldi

Akıllı telefonun en dikkate değer ince ayarları, OIS'li 108 Megapiksel ana kamera ve 5.000 mAh batarya yerine 6.000 mAh pil oldu. Bu 108 Megapiksel kameranın pano genelinde gelişmiş görüntü kalitesi sunup sunmayacağı henüz belli değildir. Teorik olarak ideal koşullarda daha iyi çözülebilir ayrıntılar görülmesi bekleniyor. Bu arada 6.000 mAh pil, dayanıklılık söz konusu olduğunda büyük bir fark yaratıyor. Yine de hala 25W kablolu hızlara takılı kalınmış gibi duruyor. Ürün listelemesinde ayrıca 6GB ya da 8GB seçenekleri yerine standart olarak 8GB RAM'e işaret ediliyor.

Samsung, sırasıyla 12 Megapiksel ve 5 Megapiksel yerine 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro lens sunan iki ikincil arka kamerayı düşürdü. Yine de listelenen saat hızlarına göre bir Exynos 1380 işlemcisine, 6,7 inç 120 Hz OLED ekrana, 128 GB ya da 256 GB genişletilebilir depolamaya ve 32 Megapiksel selfie kameraya sahipsiniz.

Listelenen diğer özellikler arasında Bluetooth 5.3, NFC, Wi-Fi 6 ve uzun bir yazılım güncelleme taahhüdü bulunuyor. Henüz Samsung Galaxy M54 hakkında fiyatlandırma konusunda net bir bilgi yer almıyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri