Samsung, Çeşitli Eklemeler İçin Theme Park Uygulamasını Güncelledi

Samsung, Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler için özel temalar oluşturmak için kullanılan Theme Park uygulamasında yeni bir güncelleme yayınladı. Bu uygulama, kullanıcıların seçilen duvar kağıdına, simge renklerine, simge...

Samsung, Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler için özel temalar oluşturmak için kullanılan Theme Park uygulamasında yeni bir güncelleme yayınladı. Bu uygulama, kullanıcıların seçilen duvar kağıdına, simge renklerine, simge paketlerine, klavye temasına ve hızlı ayar geçişlerinin rengine göre telefonun UI renk düzenini değiştirmesine olanak tanır.

Samsung Theme Park uygulaması düzeltme aldı

Theme Park uygulamasının en yeni sürümü, hızlı ayarlar panelinin bozuk düzeni olan önizlemesini düzeltir. Artık sincap simgelerinin boyutunu ayarlama seçeneği de sunuyor. Güncellemenin değişiklik günlüğü ayrıca genel hata düzeltmelerinden ve kararlılık iyileştirmelerinden de bahsediyor. Theme Park uygulamasının yeni sürümünü Galaxy Store'dan indirebilirsiniz ve indirme boyutu yaklaşık 14.89MB'dir.

Theme Park uygulaması, cihaz kullanıcı arayüzü ve davranış özelleştirme için Samsung'un Good Lock ekosisteminin bir parçasıdır. Ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıdını, simge şeklini ve boyutunu, klavye arka planını, klavye tuş stilini, klavye tuş renklerini, klavye tuş vurgularını, hızlı ayarlar paneli renklerini, bildirim paneli rengini ve bulanıklaştırma efektlerini ve görünümlerini değiştirmek için kullanılabilir. mesajlaşma uygulaması. Karanlık ve aydınlık modları için farklı görünümleri destekliyor.

[gallery columns="2" size="large" ids="83016,83017"]

Samsung, Good Lock uygulamasına bağlanan çeşitli başka modüller yayınladı. Pentastic, Wonderland, LockStar, KeysCafe, NavStar, HomeUp, ClockFace, QuickStar, NiceShot, NotiStar, EdgeTouch, NiceCatch, One Hand Operation+, Routines+, MultiStar, Camera Assistant, RegiStar ve SoundAssistant bu uygulamalardan bazılarıdır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri