Samsung Galaxy F14 5G daha büyük pille geliyor

Samsung Galaxy F14 5G hakkındaki ilk bilgi üç ay önce çıkmıştı. Telefonun dünya çapında çıkışını Hindistan'da yapacağı ortaya çıktı. Geçen hafta, daha düşük orta sınıf akıllı telefonun Hindistan pazarında oldukça...

Samsung Galaxy F14 5G hakkındaki ilk bilgi üç ay önce çıkmıştı. Telefonun dünya çapında çıkışını Hindistan'da yapacağı ortaya çıktı. Geçen hafta, daha düşük orta sınıf akıllı telefonun Hindistan pazarında oldukça rekabetçi bir fiyat etiketi ile geleceği bildirildi. Şimdi ise, görüntüsü ilk kez göründü.

Samsung Galaxy F14 5G resimleri iki rengi gösteriyor

91Mobiles tarafından yayınlanan Galaxy F14 5G'nin sızdırılan görüntüsü, akıllı telefonu iki renkte sergiledi. Bunlar, yeşil ve pembe olarak kullanıcıların karşısına çıktı. Cihaz, bu yıl piyasaya sürülen diğer Galaxy A ve Galaxy S serisi akıllı telefonlara son derece benzer tasarıma sahip görünüyor. Galaxy F14 5G'nin arka tarafında 50 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel makro kamera içeren çift kamera kurulumu bulunuyor.

Cihazın ayrıca Galaxy A14 5G'den daha büyük bir bataryaya sahip olacağı bildirildi. 6.000 mAh bataryadan güç alması bekleniyor. Telefon, V şeklinde çentikli 6,6 inç PLS LCD ekran, Full HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı dahil Galaxy A14 5G'ye benzer diğer özelliklere sahip oluyor.

Samsung'un Galaxy F14 5G'yi Exynos 1330 işlemci, 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB depolama ve bir microSD kart yuvası ile donattığı bilgisi geldi. Telefonun yana monte parmak izi okuyucusu, 5G, çift SIM kart yuvası, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2, NFC, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi olması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri