Samsung Galaxy S Serisi Kamerasında Yaşanan Çökme Sorunu Çözülüyor

Galaxy S23 serisi hem tüketicilerden hem de uzmanlardan mükemmel yorumlar aldı. Bununla birlikte, hemen hemen tüm akıllı telefonların lansmanlarının ilk birkaç haftasında veya bazı büyük yazılım güncellemelerinden sonra bazı...

Galaxy S23 serisi hem tüketicilerden hem de uzmanlardan mükemmel yorumlar aldı. Bununla birlikte, hemen hemen tüm akıllı telefonların lansmanlarının ilk birkaç haftasında veya bazı büyük yazılım güncellemelerinden sonra bazı sorunlar yaşaması normal bir durumdur. Bazı kullanıcılar, yüksek yakınlaştırma seviyelerini kullanırken Galaxy S serisi telefonlarının kamera uygulamasının kilitlendiğini bildirdi.

Samsung Galaxy S serisi kamera konusunda sorunlar yaşadı

Samsung tüketicilerden kamera çökmeleriyle ilgili geri bildirim aldı ve sorun üzerinde çalıştı. Şirket, dahili ekibin sorunu doğruladığını ve hatanın, kamera lenslerini hızlı bir şekilde değiştirirken hareket noktasındaki farklılıktan kaynaklandığını söyledi. Bu, bir kullanıcı Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi telefonlarda farklı kameralar arasında hızla geçiş yaptığında kamera uygulamasının büyük olasılıkla çökeceği anlamına geliyor.

Güney Koreli firma zaten bu sorunu çözdüğünü doğruladı ve Nisan 2023 yazılım güncellemesi ile yayınlanacak bir sonraki yazılım güncellemesi ile düzeltme etkilenen tüm telefonlara yayınlanıyor. Sorunun One UI 5.1 güncellemesinden sonra ortaya çıktığı bildirildiği için Galaxy S23 serisi sorundan etkilenen cihazlar arasında yer almıyor. Galaxy S10 serisinde 30x yakınlaştırma bulunmadığından ve sorunu bildiren kullanıcı bunun yalnızca 30x yakınlaştırmada meydana geldiğini söylediğinden, etkilenenler yalnızca Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi telefonlar olabilir.

Galaxy S serisi telefonunuzda bu hatayla karşılaştıysanız, Samsung'un bunu Nisan 2023 yazılım güncellemesiyle çözeceğini bilmek iyi bir haberdir. Galaxy S23 serisi, Nisan 2023 güncellemesiyle pozlama, HDR ve Gece Modu ile ilgili sorunlar için bazı kamera optimizasyonları alacak.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri