Samsung Galaxy S22 Mart 2023 güncellemesi aldı

Samsung geçen hafta, Avrupa'daki Galaxy S22 serisi için Mart 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı. Şimdi, güncelleme dünya çapında daha fazla bölgeye ve ülkeye yayıldı. Şirketin önceki nesil amiral gemisi akıllı telefon...

Samsung geçen hafta, Avrupa'daki Galaxy S22 serisi için Mart 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı. Şimdi, güncelleme dünya çapında daha fazla bölgeye ve ülkeye yayıldı. Şirketin önceki nesil amiral gemisi akıllı telefon serisi artık Asya, Avustralya, Latin Amerika ve Kuzey Amerika'da Mart 2023 güncellemesini alıyor.

Samsung Galaxy S22 güvenlik güncellemesine sahip oldu

Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra, taşıyıcı kilitli üniteler için S90xUSQS2CWB7 ürün yazılımı sürümü ve kilitsiz birimler için S90xU1UES2CWB7 ürün yazılımı ile güncellemeyi aldı. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde daha fazla ülke güncellemeye sahip oluyor. Mart 2023 güvenlik düzeltme eki, Galaxy cihazlarda bulunan yaklaşık 50 güvenlik açığını gideriyor.

Bil Galaxy S22 telefonunuz varsa, Ayarlar ve ardından Yazılım Güncelleme bölümüne gidip İndir ve Yükle butonuna basabilirsiniz. Böylece telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri