Samsung Galaxy S23 İçin Kamera Aksesuarları Getiriyor

Samsung, ürün ekosistemini kademeli olarak geliştiriyor. Şirket, son birkaç yıldır Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarıyla daha iyi bir çaba gösteriyor. Bu noktada, akıllı telefonları için de aksesuar koleksiyonunu geliştirmeye...

Samsung, ürün ekosistemini kademeli olarak geliştiriyor. Şirket, son birkaç yıldır Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarıyla daha iyi bir çaba gösteriyor. Bu noktada, akıllı telefonları için de aksesuar koleksiyonunu geliştirmeye çalışıyor. Şirket şimdi, Galaxy S23 serisi için kamerayla ilgili yeni aksesuarları tanıttı. Sızıntı kaynağı Quand tarafından tespit edilen Samsung, Galaxy S23 için Camera Grip Stand ve Slim Tripod Stand'ı tanıttı.

Samsung Galaxy S23 kamera aksesuarları iyi bir tutuş sağlıyor

Camera Grip Stand with Remote artık Samsung'un web sitesinde listeleniyor. Galaxy S23 serisi için Cihaz Çantası'na takılabiliyor. Bir mini tripod ve Bluetooth tabanlı uzaktan deklanşör ile birlikte geliyor. Aksesuar paketi, Galaxy S23, Galaxy S23+ ya da Galaxy S23 Ultra'yı kullanımı daha kolay, daha iyi bir kamera sistemine dönüştürüyor.

Cihaz, elinizde tuttuğunuzda daha iyi bir tutuş sağlıyor. Ayrıca tripodu kullanarak telefonu çeşitli açılarda konumlandırabilir ve uzaktan fotoğraf çekebilirsiniz. Astrofoto modunda görüntü ya da Astro Hyperlapse modunda video çekmek iyi olacaktır. Galaxy S23 için İnce Tripod Sehpası, Aygıt Çantası ile de çalışıyor. Telefonun yatay veya dikey modda durmasını sağlayabilirsiniz. Kamerayı kullanırken, İnce Tripod Sehpası katlanarak kompakt bir cihaz haline geliyor. Bu nedenle telefonla taşınması çok daha kolaydır. Samsung, Camera Grip Stand'ın fiyatını henüz açıklamadı.

Şu anda ürünler, İngiltere pazarına yönelik bir web sitesinde listeleniyor. Samsung'un bu ürünleri ilerleyen süreçte diğer ülkelere getirmesi de bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri