Samsung Galaxy S23 Modelinin Kılıfları Sızdırıldı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile ülkemizde oldukça fazla rağbet görüyor. Bu kapsamda, daha fazla kullanıcıya ulaşmak için yeni akıllı telefon modelleri ile piyasadaki...

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile ülkemizde oldukça fazla rağbet görüyor. Bu kapsamda, daha fazla kullanıcıya ulaşmak için yeni akıllı telefon modelleri ile piyasadaki varlığını sürdüren şirket, önümüzdeki aylarda Samsung Galaxy S23 modelini tanıtacak. Söz konusu cihazın tanıtımından önce, kılıf görüntüleri güvenlik kaynak olarak bilinen Ice Universe tarafından sızdırıldı. Kılıf görselleri incelendiğinde, Samsung'un yeni amiral gemisi modelinin, bir öncesi seri olan Galaxy S22'den tasarımsal açıdan çok farklı olmayacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy S23 Teknik Özellikleri

Samsung, Galaxy S23 için çalışmalara devam ederken, teknik özelliklerine ilişkin bilgiler de gelmeye devam ediyor. Şirket tarafından resmi açıklama yapılmasa da iddialara göre Samsung Galaxy S23'ün bazı teknik detayları şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.1 inç

Ekran Paneli: AMOLED

Yonga Seti: Snapdragon 8 Gen 2 veya Exynos 2300

Hızlı Şarj: 25 W

Samsung Galaxy S23 modelinin, 2023 yılının ilk aylarında tanıtılması bekleniyor. Düzenlenecek tanıtım etkinliği ile birlikte, cihazın teknik özellikleri ve tasarımı da netlik kazanacak.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri