Samsung Galaxy Tab S6, Mart 2023 Güvenlik Güncellemesiyle Yenilendi!

Samsung, dört yaşındaki amiral gemisi tableti Galaxy Tab S6 için en son yazılım güncellemesini yayınladı. 2019 yılının başlarında piyasaya sürülen üst düzey tablet, Avrupa ülkelerinde Mart 2023 güvenlik güncellemesini almaya...

Samsung, dört yaşındaki amiral gemisi tableti Galaxy Tab S6 için en son yazılım güncellemesini yayınladı. 2019 yılının başlarında piyasaya sürülen üst düzey tablet, Avrupa ülkelerinde Mart 2023 güvenlik güncellemesini almaya başladı. Güncelleme, önümüzdeki birkaç gün içinde dünya çapındaki diğer bölgelere yayılabilir.

Galaxy Tab S6 güvenlik güncellemesi aldı

Galaxy Tab S6 için en son yazılım güncellemesi, donanım yazılımı sürümü T865XXU5DWC3 ile birlikte geliyor. Galaxy akıllı telefonlarında ve tabletlerinde bulunan 50'den fazla güvenlik açığını gideren Mart 2023 güvenlik güncellemesini getiriyor. Güncelleme herhangi bir yeni özellik getirmiyor ve Galaxy Tab S6, son büyük güncellemesi olan Android 12 tabanlı One UI 4.1.1 yazılımında hâlâ takılıp kalıyor.

Galaxy Tab S6'yı elinde tutan ve Almanya'da yaşayan biriyseniz, yeni yazılım güncellemesini Ayarlar » Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle'ye dokunarak yükleyebilirsiniz.

Samsung, 2019'un başlarında Galaxy Tab S6'yı piyasaya sürdü ve o zamanlar Güney Koreli firma her yıl yalnızca bir üst düzey tablet modeli piyasaya sürüyordu. Son zamanlarda şirket, üst düzey tablet serisinde çeşitli modeller piyasaya sürüyor. Galaxy Tab S8 serisinin üç modeli vardır. Bunlar, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra olarak kullanıcıların karşısına geçmiştir.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri