Samsung, Güncelleme Desteğiyle Android Pazarında Lider Konumunu Koruyor

Yaklaşık yarım on yıldır Samsung, Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler için güncellemeler ve yeni özellikler söz konusu olduğunda oyununu hızlandırıyor. Dört adede kadar büyük Android yükseltmesi sağlamaktan yeni amiral...

Yaklaşık yarım on yıldır Samsung, Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler için güncellemeler ve yeni özellikler söz konusu olduğunda oyununu hızlandırıyor. Dört adede kadar büyük Android yükseltmesi sağlamaktan yeni amiral gemilerinde yayınlanan yazılım özelliklerini eski cihazlara getirmeye kadar, Samsung, sektördeki şehirdeki en iyi yazılım destek politikasına sahiptir.

Samsung, güvenlik güncellemeleri konusunda hızlı davranıyor

Samsung, cihazları için yeni güvenlik güncellemeleri yayınlamakta da hızlıdır ve burada şirket, en uygun fiyatlı telefonlarından amiral gemisi cihazlarına kadar her şeyi kapsar. Temel olarak, güncellemeleri ve daha yeni bir cihaza yükseltme yapmak zorunda kalmadan yeni yazılım özelliklerini alma seçeneğini önemseyen herkes için Samsung, bir süredir en iyi seçenek olmuştur.

Samsung'un işi bitmedi. Şirket, ileriye dönük en iyi seçenek olmaya devam etmesini sağlamak için birkaç yeni örneği olan daha fazla adım atmaya devam ediyor. Örneğin, bu yıl Samsung, Galaxy S23 serisinin bazı süslü özelliklerini eski amiral gemilerine getirdi. Image Clipper, bu tür öne çıkan özelliklerden biridir. Image Clipper, Samsung'un Galeri ve İnternet uygulamaları için mükemmel bir görüntü kırpma aracıdır ve çok iyi çalışır ve Galaxy S20 serisine kadar uzanan amiral gemileri için piyasaya sürülmüştür ve ayrıca bazı orta sınıf telefonlarda da yerini almaktadır.

Ayrıca, Samsung'un yeni güvenlik güncellemeleri yayınlama konusunda proaktif olmaya devam etmesi ve Google'ın aylık Android güvenlik düzeltmelerini yayınlamasını bile geride bırakması gerçeği vardır. Örneğin, Samsung zaten bir cihaz için Mayıs 2023 güvenlik yamasını yayınladı. Diğer üreticiler Nisan yamasını akıllı telefonlarına yaymaya devam ediyor.

Yazılım güncellemeleri söz konusu olduğunda Samsung'un bu yıl yaptığı belki de en önemli hamle, dört büyük işletim sistemi yükseltmesi desteğini 300 doların altındaki bir telefona genişletmek oldu. Bu telefon Galaxy A24 idi. Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonlarıyla aynı sayıda büyük güncelleme için uygundur. Bu, bu katlanabilir telefonlar ile Galaxy A24 gibi bir şey arasındaki fiyat farkı düşünüldüğünde çılgınca duruyor.

Özetlemek gerekirse, Samsung ister ucuz ister birkaç aylık maaşınıza mal olabilecek bir telefon olsun, harika satış sonrası destek sağlamaya hazır durumdadır. Ayrıca rekabet, Samsung'un sunduklarını taklit etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsa da, muhtemelen hiçbir yere yaklaşamayacaktır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri