Samsung, Güney Kore'de Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 Lansman Etkinliği Düzenleyebilir

Samsung'un Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i beklenenden daha erken tanıtması bekleniyor. Güney Koreli firmanın yeni nesil katlanabilir telefonlarını Temmuz 2023'ün son haftasında duyuracağı bildirildi. Yeni bir rapor, lansman etkinliği...

Samsung'un Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i beklenenden daha erken tanıtması bekleniyor. Güney Koreli firmanın yeni nesil katlanabilir telefonlarını Temmuz 2023'ün son haftasında duyuracağı bildirildi. Yeni bir rapor, lansman etkinliği ve konumu hakkında bazı bilgiler verdiğini iddia ediyor.

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğini Güney Kore'de yapmayı düşünüyor

Samsung, Galaxy Unpacked lansman etkinliklerini genellikle Barselona, İspanya ya da ABD'de düzenliyor. iNews24'ten alınan bir habere göre Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked 2023 lansman etkinliğini Güney Kore'nin Busan kentinde düzenlemeyi düşünüyor. Samsung MX Başkanı TM Roh'un, Güney Kore hükümetinin World Expo 2030'u ülkede düzenleme teklifini güçlendirmek için Galaxy Unpacked 2023 Part 2 lansman etkinliğinin Busan'da düzenlenmesinden yana olduğu bildirildi.

Şirket henüz planlarını tamamlamadı, ancak her iki planı da dikkatlice gözden geçiriyor ve lansman etkinliğini Busan, Güney Kore'de mi yoksa New York, ABD'de mi düzenleyeceğine yakında karar veriyor. Samsung Group'un tüm ticari kolları, ülkenin World Expo 2030 teklifini çeşitli düzeylerde destekliyor. Şirket, bunu Güney Kore'de ve dünyanın diğer bölgelerinde çeşitli şekillerde tanıtıyor. Galaxy Unpacked etkinliği muazzam olduğundan, birçok insanı çekebileceği ve ülkenin 2030'da Dünya Fuarı'nı düzenleme hedefini güçlendirebileceği söyleniyor.

Samsung TM Roh, Pham Minh Trinh (Vietnam Başbakanı), Vo Van Thuong (Vietnam Komünist Partisi Daimi Sekreteri), Enrique Reina (Honduras Dışişleri Bakanı), Marcelo Ebrard (Meksika Dışişleri Bakanı) ile bir araya geldi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri