Samsung Internet Beta Güncellemesi Üç Yeni Kullanışlı Özellik Getiriyor

Samsung, uygulamanın kullanılabilirliğini artıran üç yeni özellik getiren Samsung Internet'in yeni bir beta sürümünü yayınladı. Bu yeni özellikler, yer işaretleri çubuğuna, sekme çubuğuna ve URL çubuğuna kolayca erişmenizi...

Samsung, uygulamanın kullanılabilirliğini artıran üç yeni özellik getiren Samsung Internet'in yeni bir beta sürümünü yayınladı. Bu yeni özellikler, yer işaretleri çubuğuna, sekme çubuğuna ve URL çubuğuna kolayca erişmenizi sağlar. Telefon ve tabletlerde bu özelliklere erişimi kolaylaştırır. En son Samsung Internet Beta, yer imi çubuğunun ve sekme çubuğunun ekranın alt kısmına doğru görüntülenmesini sağlıyor.

Samsung Internet Beta güncellemesi yer imi çubuğunda değişiklik içeriyor

Bu seçenekleri Ayarlar > Düzen ve menüler'e giderek bulabilirsiniz. Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi, bu özellikleri etkinleştirdiğinizde yer işaretleri çubuğu ve sekmeler çubuğu, alttaki URL çubuğunun hemen üzerinde görünüyor.

[gallery columns="2" size="large" ids="82262,82263"]

Diğer özelliklere daha hızlı erişmek için yer imlerinde ve sekme çubuklarında görüntülenen öğelere uzun basabilirsiniz. Örneğin, yeni bir sekmede, yeni bir pencerede, Gizli Mod'da açmak, düzenlemek, bağlantıyı kopyalamak ya da söz konusu yer işaretini silmek için yer imleri çubuğundaki bir yer imine uzun süre basabilirsiniz.

Sekme çubuğundaki sekmeye uzun basarak sekmeyi kapatabilir, diğer tüm sekmeleri kapatabilir, tüm sekmeleri kapatabilir, sekmeyi taşıyabilir, yeni bir sekmede açabilir ve yeni bir pencerede açabilirsiniz. Samsung Internet Beta'nın yeni sürümü, tabletlerde uygulamanın alt kısmında URL çubuğunu görüntüleme seçeneğini de getiriyor. Daha önce bu özellik, yalnızca akıllı telefonlarda mevcuttu.

Samsung Internet Beta'nın bu yeni sürümünü Galaxy Store'dan indirip yükleyebilirsiniz ve 110.52 MB uygulama indirme boyutuna sahiptir. Samsung, Samsung Internet Beta'nın bu yeni sürümünü Play Store'a henüz yüklemedi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri