Samsung Internet YouTube Reklam Engelleme Özelliklerini Kaybediyor

Samsung Internet, Android cihazlar için mevcut olan en iyi tarayıcı uygulamalarından biridir. Bir dizi kullanışlı özelliğe sahiptir ve çoğu kişi için Samsung Internet'in en iyi yanlarından biri, reklam engelleyicileri desteklemesidir....

Samsung Internet, Android cihazlar için mevcut olan en iyi tarayıcı uygulamalarından biridir. Bir dizi kullanışlı özelliğe sahiptir ve çoğu kişi için Samsung Internet'in en iyi yanlarından biri, reklam engelleyicileri desteklemesidir. Samsung Internet, Google Chrome gibi popüler tarayıcılar için kullanılabilen reklam engelleme uzantıları olan AdBlock ve AdBlock Plus dahil olmak üzere pek çok üçüncü taraf reklam engelleyiciyi destekler. Bununla birlikte, YouTube videolarını reklamsız izlemek için Samsung Internet'te reklam engelleyici kullananlar, Google'ın YouTube'da reklam engelleyici kullanımına izin vermemek için bir yol üzerinde çalıştığını duyunca hayal kırıklığına uğrayabilir.

Samsung Internet YouTube için reklam görmemek için Premium öneriyor

Bir Reddit kullanıcısı, YouTube'da video izlerken, reklam engelleyici ayarlarında YouTube'daki reklamlara izin vermelerini veya YouTube Premium satın almalarını isteyen bir açılır pencereyle karşılaştıklarını ve Google'ın bunun yürüttüğü bir deneyin parçası olduğunu doğruladığını açıkladı. Şu anda pop-up'ın ortaya çıktığına dair tek bir rapor olduğu için çok erken bir aşamada gibi görünüyor, ancak Google'ın bir gün dünya çapında dünyanın en büyük video paylaşım platformunda reklamları engellemeyi çok daha zorlaştıracağına şüphe yoktur.

Samsung Internet için mevcut olanlar da dahil olmak üzere birçok reklam engelleyicinin zaten bir istisna olarak YouTube'a sahip olduğunu ve sitedeki reklamları engellemediğini belirtmekte fayda var. Bununla birlikte, Google reklam engelleyici sınırlamasını küresel olarak genişlettiğinde, tüm popüler reklam engelleyicilerin etkilenmesi olasıdır, ancak bazı reklam engelleyicilerin eninde sonunda YouTube'un reklam engelleyici tespitini aşmanın bir yolunu bulacağını varsayıyoruz.

Yine de, bu noktada reklam engelleme tespiti, herkes için canlı yayına geçmenin bazı yolları gibi görünüyor, bu nedenle YouTube Premium aboneliği için ödeme yapmak zorunda kalmadan reklamsız bir video deneyiminin keyfini çıkarmak için biraz daha zamanınız olmalıdır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri