Samsung'un Bir Sonraki Galaxy Buds Yükseltmesinin Yakında Geleceği Bildirildi

Telefonları, tabletleri ve akıllı saatleri gibi Samsung da, dinleme deneyimine yeni özellikler ve iyileştirmeler getirmek için kablosuz kulaklık serisini düzenli olarak yeniliyor. Samsung'un piyasaya sürdüğü son Galaxy Buds 2 Pro,...

Telefonları, tabletleri ve akıllı saatleri gibi Samsung da, dinleme deneyimine yeni özellikler ve iyileştirmeler getirmek için kablosuz kulaklık serisini düzenli olarak yeniliyor. Samsung'un piyasaya sürdüğü son Galaxy Buds 2 Pro, geçen yıl Ağustos ayında Samsung'un amiral gemisi katlanabilir telefonlarıyla birlikte duyurulan Galaxy Buds 2 Pro idi ve şimdi Samsung, Galaxy Buds 3'ü bu yılın sonlarında piyasaya sürmek için hazırlıyor gibi görünüyor.

Samsung'un yeni Galaxy Buds üzerinde çalıştığına dair henüz rapor yok

Şimdiye kadar Samsung'un yeni kablosuz kulaklıklar üzerinde çalıştığına dair neredeyse hiçbir rapor yok, bu nedenle Buds 3'ün hangi yeni özelliklere ve iyileştirmelere sahip olacağını söylemek imkansız duruyor. Aynı söylenti Galaxy Buds 3'ün yakında çıkacağını söylüyor, ancak Samsung'un yeni kulaklıkları 2023'ün ikinci yarısında Koreli devin yeni katlanabilir ve amiral gemisini de tanıtacağı bir sonraki Unpacked etkinliğinden önce piyasaya sürmesi beklenmiyor. Samsung'un son birkaç yıldır takip ettiği geleneğe göre, bu etkinliğin Ağustos ayında bir yerde gerçekleşmesi gerekiyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri