Sızdırılan iPhone 15 Pro Görselleri, Apple'ın Yeni Renk Grubunu Gösterdi

Daha önce temel iPhone 15 Pro CAD görüntüleri gelmişti ancak 9to5Mac'teki kişiler birkaç güvenilir kaynaktan özel ayrıntılar topladı ve telefon için ayrıntılı 3D görseller oluşturdu. Yeni görüntüler, yepyeni bir kasa, daha...

Daha önce temel iPhone 15 Pro CAD görüntüleri gelmişti ancak 9to5Mac'teki kişiler birkaç güvenilir kaynaktan özel ayrıntılar topladı ve telefon için ayrıntılı 3D görseller oluşturdu. Yeni görüntüler, yepyeni bir kasa, daha büyük bir kamera çıkıntısı, daha ince çerçeveler, değiştirilen düğmeler ve yepyeni bir renk grubu dahil olmak üzere yakında çıkacak olan iPhone hakkında çeşitli tasarım ayrıntılarını doğruluyor.

iPhone 15 Pro görüntüleri, renk grubunu sergiledi

Sızdırılan görsellere ve beraberindeki bilgilere göre iPhone 15 Pro, yeni koyu kırmızı renkte geliyor. Apple, telefon başladığında buna tamamen başka bir şey diyebilir. Rengin tam hex kodunun 410D0D olduğunu ve bu kodun renk adının Dark Sienna olduğu bilgisi yer alıyor. iPhone 15 Pro görüntüsü, yeni renk grubunun nasıl görüneceğini gösteriyor. Derin Mor gölgenin yerini aldığı ve her zamanki beyaz, altın ve Uzay Siyahı renk gruplarının yanına oturduğu söyleniyor.

[gallery size="large" ids="85769,85771,85772,85773,85774"]

Bu arada sızıntı, Apple'ın Pro iPhone'u hakkında zaten söylentiler olan diğer ayrıntıları da doğruluyor. Cihazın titanyum kasa içerisine kaplanmış daha yuvarlak kenarlara sahip olduğunu görüyoruz. 9to5Mac, tasarım değişikliğinin iPhone 15 Pro'yu elde hissedilir derecede farklı hissettirmesi gerektiğini belirtiyor.

Arkadaki kamera çıkıntısı da bu yıl Apple'ın daha büyük sensörlere yönelmesiyle kalınlaşıyor. Sızdıranlar, bireysel lens çıkıntısının iPhone 14 Pro'nun kameralarından iki kattan fazla arttığını iddia ediyor. İlginç bir şekilde, iPhone 15 Pro Max'in periskop lensi söylentileri nedeniyle normal Pro'ya kıyasla daha küçük bir kameraya sahip olacağı bildirildi. Bu, iPhone 15 Pro'nun tüm iPhone 15 serisindeki en tombul arka kamera sistemine sahip olabileceği anlamına geliyor.

Diğer yerlerde, mevcut iPhone'larda bulunan geleneksel ses ve sessiz anahtarlarının yerini alacağı söylenen yeni katı hal düğmelerini görüyoruz. İki yeni dokunsal motorun, bu yıl Pro iPhone modellerinde düğmelere basmayı taklit ettiği söyleniyor. Telefonun alt kısmında da yeni USB-C bağlantı noktasını görüyoruz. Birden fazla sızıntıya göre, yalnızca Apple sertifikalı kablolar aracılığıyla maksimum şarj hızlarını destekliyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri