Telefonlarda Şarj Süresi 10 Dakikaya Düşüyor

Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi de hiç şüphesiz şarjın çabuk bitmesi ve geç dolması. Hayatın her geçen gün hızlanması nedeniyle, kullanıcılar da akıllı telefonların şarjının dolması...

Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi de hiç şüphesiz şarjın çabuk bitmesi ve geç dolması. Hayatın her geçen gün hızlanması nedeniyle, kullanıcılar da akıllı telefonların şarjının dolması için uzun süreler harcamak istemiyorlar. Bu kapsamda, Çin merkezli akıllı telefon üreticileri, telefonların daha hızlı şarj edilmesini sağlayacak bir teknoloji üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Telefon Şarj Süresi 10 Dakikaya Düşecek

Çin merkezli akıllı telefon üreticileri, son yıllarda telefon pazarında önemli konumlara eriştiler. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de kullanıcıların ilgisini çeken şirketler, yeni kullanıcılara ulaşmak için yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda, şarj süresinin uzunluğuna çözüm bulmak isteyen firmalar, yeni teknoloji üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Söz konusu teknoloji ile birlikte, telefonun şarjının tamamen dolması için gereken süre, 10 dakikadan daha az olacak.

İlk Denemeler Başladı

Hızlı şarj için son yıllarda birçok şirket geliştirmeler yaparken, 6 dakika gibi kısa bir sürede, yüzde 0'dan yüzde 80'e kadar şarj etmeye olanak sağlayan teknolojiler kullanıma çıkmaya başladı. İlerleyen süreçte bu teknolojilerin yaygınlaşması ve dünya genelinde aktif olarak kullanılması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri