Telefonunuzda WhatsApp Yüklü İse Dikkat! Yeni Özellik Beğeni Toplayacak

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ülkemizde de günlük sohbetlerden iş hayatına, özel yaşamdan eğitime kadar pek çok...

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ülkemizde de günlük sohbetlerden iş hayatına, özel yaşamdan eğitime kadar pek çok alanda aktif olarak kullanılıyor. Bu nedenle, WhatsApp'ın açıklayacağı güncellemeler büyük bir merakla bekleniyor. Kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda platforma yeni özellikler eklemeye devam WhatsApp, yeni bir özelliği kullanıcılara dağıtmaya başladı. Peki WhatsApp'ın yeni özelliği ile birlikte hayatımızda ne gibi değişiklikler olacak?

WhatsApp'ın Yeni Özelliği

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimin iyileştirmek ve platformu zenginleştirmek için her geçen gün yeni özellikler açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda, kullanıcıların bir süredir talep ettiği ''kendi kendine mesaj gönderme'' özelliği aktif ediliyor. Söz konusu özellik ile birlikte, önceki dönemlerdeki zorluklara katlanmadan herhangi birisi ile sohbet ediyormuşcasına, kullanıcılar kendilerine mesaj gönderebilecekler.

Tüm Kullanıcılara Sağlanacak

Kendi kendine mesaj gönderme özelliği kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekerken, kimi kullanıcılara özellik sunulmaya başlandı. Önümüzdeki süreçte, küresel çaptaki tüm kullanıcılar için özelliğin aktif edilmesi bekleniyor.

WhatsApp Kendi Kendine Mesaj Gönderimi Nasıl Yapılır?

WhatsApp'ın yeni özelliğinin kullanıcıların erişimine açılması ile birlikte, söz konusu özellikten nasıl faydalanılacağı da merak konusu oldu. WhatsApp'ta yeni sohbet oluştur dedikten sonra, kişiler listesinin en üstünde yer alan kendinize ait numaraya seçerek, kendi kendinize mesaj gönderebileceksiniz.

Güncellemeler Devam Ediyor

WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda yeni özellikler sunmaya devam ederken, önümüzdeki süreçte farklı özelliklerin uygulamaya eklemesi sürpriz olmayacaktır. Şirket, kullanıcı deneyimini iyileştirmek, uygulamayı zenginleştirmek, yeni özellikler eklemek, güvenlik açıklarını kapatmak ve hataları gidermek için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri