Telefonunuzda WhatsApp Yüklü İse Müjde! Yeni Özellik Aktif Ediliyor

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Kullanıcı talepleri...

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda güncellemeler yapan şirket, uygulamayı yeni özellikler ile zenginleştiriyor. Kullanıcı deneyimi iyileştiren özelliklere bir yenisi daha eklendi. Kullanıcıların bir süredir beklediği 3D avatarlar uygulamaya eklenmeye başlandı.

WhatsApp'ta 3D Avatar Dönemi!

WhatsApp, günlük hayatın pek çok alanında etkin olarak kullanılıyor. Süreç içerisinde kullanıcılara yeni özellikler sunan şirket, bir süredir merakla beklenen 3D avatar özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Söz konusu özellik ile birlikte, 36 özeli çıkartmadan birisi kullanıcılar tarafından seçilebilecek ve kullanılabilecek. Avatar özelliğinde, zaman içerisinde daha fazla özelleştirme imkanı sağlanması bekleniyor.

Güncellemeler Devam Ediyor

WhatsApp, güvenliğin artırılması, yeni özellikler eklenmesi, hataların giderilmesi ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi için güncellemeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçte yeni güncellemeler yayınlanabilir.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri