Togg Trumore Nedir? Togg Trumore Özellikleri Neler? Togg Mobil Uygulaması Ne? İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg, mobil uygulaması Trumore'u duyurdu. Trumore'un yakında yayınlanacağı belirtildi. Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobilini yapan Togg, ekosistem için de çalışmalarını devam ettiriyor. Zorlu AVM’de...

Yerli otomobil Togg, mobil uygulaması Trumore'u duyurdu. Trumore'un yakında yayınlanacağı belirtildi. Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobilini yapan Togg, ekosistem için de çalışmalarını devam ettiriyor. Zorlu AVM’de TOGG tarafından düzenlenen etkinlikte bu ekosistemin yapı taşlarından biri olacak yeni marka duyuruldu.

Togg’un yeni markasının ismi ‘Trumore’ oldu. Mobil uygulamanın kısa zaman içinde App Store, Google Play ve AppGallery’de yayınlanacağı  belirtildi. Öte yandan, mobil uygulamanın neler sunacağına dair de bir takım ipuçları verildi.

Togg Trumore Özellikleri Neler?

Uygulamanın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda uygulamada neler yapılabileceğinin özeti anlatıldı. Uygulama, ‘Kazan, Gez, Eğlen, Geliştir’ konsepti ile hayatımıza dahil olacak.

Uygulama İçin Konsept Açıklamaları Şu Şekilde:

  • Geliştir: İş birlikleriyle sürekli gelişen ekosistem, kesintisiz ve entegre kullanıcı deneyimi
  • Oyna: Gündelik hayatı oyunlaştırma yoluyla daha kolay ve keyifli hale getiren akıllı yaşam hizmetleri
  • Gez: Kişiselleştirilmiş lokasyon bazlı akıllı hizmetler
  • Kazan: Kesintisiz ödeme ve ödüllendirme deneyimlerini sunan Fintek çözümleri.

Trumore Earn.more:

Uygulamadaki Earn.more ile kullanıcılar, kesintisiz ödeme ve ödüllendirme deneyimleri sunan fintek çözümlerine erişebilecek. Bu ödüller arasında dijital varlıklar da bulunacal.

Kullanıcılar bu özellik sayesinde dijital sanat koleksiyonları ve iş modeline bağlı NFT'lere ulaşabilecek. Öte yandan puan ve NFT'ler gibi çeşitli ödül programları da sunulacak.

Kullanıcıların ödül kazanmasıyla 'dijital magnet' kazanılacak. Bu magnet, kullanıcının oluşturduğu rotaya göre ve o anki yolculuk şartlarına göre kişiye ve yolculuğa özel olacak.

Trumore Go.more:

Go.more çatısı altında kullanıcıyı gezdiren ve kişiselleştirilmiş rota önerilerinde bulunan bir hizmet olacak. Karma mobilite servisleri, şarj ağı, restoran, rezervasyon gibi işlemler de hizmette yer alacak. Öte yandan rotaya göre ücret, elektrik tüketimi ve karbon salımı hesaplaması gibi işlemler de yapılabilecek.

Trumore Play.more:

Play.more'da ise akıllı yaşam çözümleri, kullanım bazlı sigorta servisleri, araç içi ve mobil oyun uygulamaları, akıllı sağlık uygulamaları gibi hizmetler yer alacak.

Truemore Scale.more:

Scale.more hakkında 'İş ortakları'ndan farklı bir detay paylaşıldı. Videonun sonunda çıkan QR kodu okuttuğumuzda "shopping (alışveriş)" notuyla karşılaşıyoruz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri