Twitter Açıkladığı Yeni Özellik İle Kullanıcıları Memnun Edecek!

Sosyal paylaşım platformu Twitter, son dönemde Elon Musk'ın satın alma girişimi ve sonrasında vazgeçmesiyle sık sık gündeme geliyor. Elon Musk ve şirket arasındaki gerilim sürerken, platforma yeni özellikler gelmeye devam ediyor....

Sosyal paylaşım platformu Twitter, son dönemde Elon Musk'ın satın alma girişimi ve sonrasında vazgeçmesiyle sık sık gündeme geliyor. Elon Musk ve şirket arasındaki gerilim sürerken, platforma yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şirketten gelen son açıklamaya göre, Twitter'a bahsetmeme özelliği eklenecek.

İstenmeyen Kişiyle Muhatap Olunmayacak!

Twitter'da, atılan bir tweete herhangi birisi yanıt verebiliyordu ve bu durum kimi zaman kullanıcılarda şikayetlere yol açıyordu. Platforma gelecek yeni özellik sayesinde, herkesin yorum yapmasına izin verilebileceği gibi, sadece takip edilen kişilerin yanıt verebilmesine ilişkin seçenek de kullanıcılara sunulacak.

Engelleme Derdi Sona Eriyor

Twitter'da, bir kullanıcının yanıt vermesinin önüne geçmek için söz konusu kişiyi engellemek gerekiyordu. Geliştirilen yeni özellik sayesinde, takip edilemeyen kişinin, tweetlere yanıt vermesinin önüne geçilebilecek. Test çalışmaları devam eden yeniliğin, önümüzdeki süreçte yapılacak güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri