Twitter'da Abonelik Ücreti Ne Kadar? Twitter'dan Apple Kullanıcılarına Kötü Haber

Sosyal medya platformu Twitter, mavi tik abonelik uygulamasının bugün itibariyle başlayacağını açıkladı. Apple kullanıcıları için bu uygulamanın maliyetinin daha yüksek olacağı duyuruldu. Apple için uygulanan bu fiyat farkının...

Sosyal medya platformu Twitter, mavi tik abonelik uygulamasının bugün itibariyle başlayacağını açıkladı. Apple kullanıcıları için bu uygulamanın maliyetinin daha yüksek olacağı duyuruldu. Apple için uygulanan bu fiyat farkının sebeplerine dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Twitter Abonelik Ücreti Ne Kadar?

Twitter'dan yapılan açıklamada uygulamanın 12 Aralık 2022 tarihi itibariyle devreye alınacağı ifade edildi. Uygulama için aylık abonelik ücreti ise 8 dolar olarak açıklandı. Apple kullanıcıları için ise aynı abonelik için 11 dolar ödeyecek.

Abonelik uygulaması kullanıcıları için paylaşımları düzenlemek, yüksek çözünürlüklü video yüklemek ve hesabın mavi tikle onaylanması mümkün hale gelecek.

Apple ve Twitter Gerilimi

Apple kullanıcılarının neden daha fazla ücret ödediğine ilişkin ise açıklamada herhangi bir bilgi verilmedi.

Ünlü milyarder Elon Musk’ın Twitter uygulamasını satın almasından sonra, Apple Twitter'da yayınladığı reklamların büyük bir kısmını kaldırmıştı.

Elon Musk da bunun üzerine Apple hakkındaki bir dizi tweet atmış, buna ek olarak yüzde 30 komisyon ödemek yerine şirkete “savaş açmayı” tercih edeceğini belirten bir tweet de paylaşmış fakat bu tweet’i Apple CEO’su Tim Cook ile görüşmesinin ardından kaldırmıştı.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri