Ücretli WhatsApp İçin Test Çalışmaları Başladı

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından ücretsiz olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı platforma, ücretli abonelik...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından ücretsiz olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı platforma, ücretli abonelik sistemi gelecek. WhatsApp Premium sistemi için Beta süreci resmen başladı.

WhatsApp Premiumda Neler Var?

WhatsApp'ın ücretli abonelik sistemi Premium, standart kullanımda yer almayan kimi özellikleri kullanıcıların sunacak. Premium özelliğinde, 10 cihaza kadar platformun kullanılabilmesi ve 32 kişiye varan görüntülü konuşma imkanı sağlanması gibi daha çok işletmeleri hedefleyen özelliklerin yer alması bekleniyor.

WhatsApp Premium Ne Kadar?

WhatsApp Premium'um ücretine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Şu anda test çalışmaları devam eden özellik, gelecek yıl aktif edilecek. Premium sisteminin kullanıma açılmasına kısa bir süre kala, fiyatına ve detaylı özelliklerine ilişkin WhatsApp tarafından bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri