WhatsApp Anketler Özelliğini Geliştiriyor ve Yeni Özellikleri İyileştiriyor

WhatsApp sürekli olarak yeni özellikler ekliyor ve her ay mevcut olanları geliştiriyor. Geçen ay şirket, akıllı telefonlar da dahil olmak üzere dört ek cihazda aynı WhatsApp numarasını kullanma özelliğini ekledi. Şimdi, şirket...

WhatsApp sürekli olarak yeni özellikler ekliyor ve her ay mevcut olanları geliştiriyor. Geçen ay şirket, akıllı telefonlar da dahil olmak üzere dört ek cihazda aynı WhatsApp numarasını kullanma özelliğini ekledi. Şimdi, şirket Anketler özelliğini geliştirmek için çalışıyor.

Whatsapp, bazı özelliklerini iyileştirdiğini duyurdu

Şirket bugün blogunda mevcut bazı özellikleri iyileştirdiğini duyurdu. Anketlerden başlayarak, kullanıcılar artık katılımcıların seçeneklerden yalnızca birini seçebileceği tek oylu Anketler oluşturma seçeneğine sahip oluyor. Bu özelliği kullanmak için kullanıcıların "Birden Çok Yanıta İzin Ver" seçeneğini devre dışı bırakması gerekir. Kullanıcılar artık sohbet dizisinde anket arayabilir ve insanlar seçenekleri belirlediklerinde bildirim alarak anket etkinliklerinden haberdar olabilir.

Yeni güncelleme, görüntüleri altlarındaki altyazılarla birlikte iletme seçeneğini de getiriyor. Şu anda, alt yazısı olan bir görüntüyü ilettiğinizde, yalnızca görüntü iletilir. Yeni güncelleme ile WhatsApp, görüntüleri iletirken otomatik olarak altyazı ekleyecek ve kullanıcı, Gönder düğmesine basmadan önce seçeneği düzenleme veya kaldırma seçeneğine sahip oluyor.

Benzer şekilde, yaklaşan WhatsApp güncellemesi, belgeleri paylaşırken altyazı eklemenize izin verecektir. Şu anda belgeleri yalnızca altyazısız paylaşabilirsiniz, ancak bu yakında değişiyor. Yeni güncelleme, kararlı bir sürümde dağıtılmaya başlandı ve önümüzdeki haftalarda herkese yayılıyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri