WhatsApp Artık Hesabınızı Birden Fazla Telefonda Kullanmanıza İzin Veriyor

WhatsApp yakında kullanıcıların hesaplarına birden fazla telefondan erişmesine izin veriyor. Şirketin 2021'de test etmeye başladığı çoklu cihaz işlevselliğinin genişletilmesinde artık bir hesabı dört adede kadar telefonda senkronize...

WhatsApp yakında kullanıcıların hesaplarına birden fazla telefondan erişmesine izin veriyor. Şirketin 2021'de test etmeye başladığı çoklu cihaz işlevselliğinin genişletilmesinde artık bir hesabı dört adede kadar telefonda senkronize edebiliyorsunuz. Özelliğe eriştiğinizde, uygulamayı bir akıllı telefona yüklerken yeni bir 'mevcut hesaba bağlantı' seçeneği göreceksiniz. Düğmeye dokunduktan sonra WhatsApp, ana telefonunuzdaki Ayarlar menüsünün 'Bağlantılı Cihazlar' bölümüne gitmeyi ve 'Bir Cihazı Bağla'ya dokunmayı içeren bir adım olan birincil telefonunuzda QR kodu taramanızı istiyor.

WhatsApp, eşlik eden cihazlar için daha erişilebilir yöntem sunacak

WhatsApp, ayrıca eşlik eden cihazları bağlamak için daha erişilebilir bir yöntem sunmayı planlıyor. WhatsApp, bu yeni daha kolay bağlantı yöntemini gelecekte diğer cihazlara da getireceğini söyledi. Yeni senkronizasyon sistemiyle, ikincil bir telefondan mesaj ya da arama alabilmeniz için birincil cihazınızın yanınızda olması ya da açık olması gerekmiyor.

Birincil telefonunuz 14 günden uzun süre etkin olmazsa, WhatsApp diğer cihazlardaki oturumunuzu otomatik olarak kapatıyor. Ayrıca, ana telefonunuzdan eşlik eden cihazlardan manuel olarak da çıkış yapabilirsiniz. Şirket, "Bağlantılı her telefon, WhatsApp'a bağımsız olarak bağlanarak kişisel mesajlarınızın, medyanızın ve aramalarınızın uçtan uca şifrelenmesini sağlar" dedi. Yeni çoklu cihaz özelliği, önümüzdeki haftalarda tüm WhatsApp kullanıcılarına sunuluyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri