WhatsApp İhtiyaç Duyulan Bir Güncelleme Getiriyor

WhatsApp, birkaç yıl öncesine kadar kullanım kolaylığı ile biliniyordu. Telegram, Signal ve diğerleri özellik setleriyle daha popülerdi. Son birkaç yılda Meta'dan gelen sürekli güncellemeler sayesinde artık uygulama sade olmaktan...

WhatsApp, birkaç yıl öncesine kadar kullanım kolaylığı ile biliniyordu. Telegram, Signal ve diğerleri özellik setleriyle daha popülerdi. Son birkaç yılda Meta'dan gelen sürekli güncellemeler sayesinde artık uygulama sade olmaktan çıktı. WhatsApp artık Android için en iyi iletişim uygulamalarından herhangi birinde bulabileceğiniz tüm kullanışlı özellikleri bir araya getiriyor.

WhatsApp arayüz bölümlerini güncelliyor

WhatsApp'ın arayüzünün bazı bölümleri eski görünüyor. Sürekli büyüyen özellik listesine ayak uydurmak için mücadele ediyor. WhatsApp'ın uygulamasında böyle bir kullanıcı arayüzü tuhaflığından en az birini düzelttiği tespit edildi.

WABetaInfo, WhatsApp'ın Android uygulamasının en son v2.23.6.17 beta sürümünde ek menüsünü yeniden tasarlamak için çalıştığını keşfetti. Yeni arayüz ilk olarak ayın başında iPhone için WhatsApp'ın beta sürümünde ortaya çıktı. Görünüşe göre Meta'nın sahip olduğu mesajlaşma servisi, aynı arayüzü Android uygulamasına getirmeyi test ediyor.

Yeni arayüz Android uygulamasında kullanılan mevcut tasarıma kıyasla büyük bir yineleme gibi durmuyor. Güncellenen simgelerle yalnızca biraz daha modern görünüyor. Yenilenen menü, WhatsApp'ın ileride başlatabileceği yeni özellikleri dahil etmek için daha fazla alan sağlar. İşlevsellik açısından da, geliştirme aşamasındaki ek menüsü herhangi bir değişiklik getirmiyor. En azından beta kanalındaki mevcut durumuna bağlı olarak, görünüşte bir yükseltme olacaktır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri