WhatsApp Kullananlar Çok Sevinecek! Bu Özellik Merakla Bekleniyordu

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin iş, eğitim, aile ve özel hayat konuların aktif olarak...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin iş, eğitim, aile ve özel hayat konuların aktif olarak kullandığı uygulama, her geçen gün yeni özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Kullanıcı talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda güncellemeler ile platformu geliştiren WhatsApp, bir süredir merakla beklenen ve kullanıcıların yoğun olarak talep ettiği özelliği yakın zaman aktif edecek.

Kaybolan Mesajlar İçin Süre Belirlenecek

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, kullanıcıları çok memnun edecek. Söz konusu yenilik ile birlikte, varsayılan mesaj süresi seçeneği kullanıcılara sunulacak. Bu özellik sayesinde, mesajların otomatik silinmesi için belirli bir süre seçilmesine olanak sağlanacak. Böylece, kullanıcılar mesajları silmekle uğraşmayacak ve süre sonunda otomatik olarak mesajlar kaybolacak.

Süre Seçenekleri Belli Oldu

Kaybolan mesajlar için kullanıcılar çeşitli zaman dilimi seçenekleri sunulacak. Bu kapsamda, 24 saat, 7 gün veya 90 gün seçeneği işaretlenerek belirlenen sürede mesajların otomatik kaybolması mümkün olacak.

WhatsApp Yeni Özellikler Sunmaya Devam Ediyor

WhatsApp kullanıcı talepleri doğrultusunda, yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Uygulamanın daha kolay kullanılabilmesi, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, gizliliğin artırılması ve kullanıcı güvenliğinin sağlanması için çalışmaları sürdüren şirket, önümüzdeki süreçte farklı yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam edecek.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri