WhatsApp Kullanmayın Sözleri Teknoloji Dünyasını Karıştırdı

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin etkin kullandığı platform için Telegram kurucusundan...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişinin etkin kullandığı platform için Telegram kurucusundan ilginç bir açıklama geldi.

''WhatsApp Kullanmayın''

Telegram, son yıllarda dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı. Ülkemizde de son dönemde kullanıcı sayısı artan platformun kurucusunun açıklaması, teknoloji dünyasına bomba gibi düştü. Telegram'ın kurucusu Pavel Durov yaptığı açıklamada, WhatsApp'ta güvenlik açıkları olduğunu iddia ederek, ''Başka mesajlaşma uygulamalarını kullanın ancak WhatsApp'a yaklaşmayın'' ifadelerinde bulunmuştu. WhatsApp, Durov'un açıklamalarına cevap verdi.

''Telegram'ı Özel Bir Konuda Kullanmam''

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'un açıklamaları sonrası konuşan WhatsApp yetkilisi Will Cathcart, ''Telegram'ı özel bir konuda kullanmak için tercih etmezdim'' açıklamasında bulundu. Will Cathcart konuşmasında Pavel Durov'ın açıklamlarına da değinerek, bu iddiaların Telegram'ı büyütmek için ortaya atıldığını belirtti.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri