WhatsApp Öyle Bir Güncelleme Yapmaya Hazırlanıyor Ki!

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ülkemizde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelen ve birçok alanda iletişimin temel vasıtalarından birisi...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ülkemizde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelen ve birçok alanda iletişimin temel vasıtalarından birisi olan WhatsApp, uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Kullanıcı talepleri ve ihtiyaçlar sonrası yeni özellikler geliştiren şirket, yayınladığı güncellemeler ile özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni özellik, önümüzdeki günlerde aktif edilecek.

Kullanıcıların Avatarı Olacak

WhatsApp, uygulamayı kişiselleştirmek için kullanıcılara çeşitli seçenekler sunuyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile birlikte, kullanıcıların belirleyeceği avatarlar kullanabilecek. Tercih edilecek avatarlarlar için özelleştirme imkanı sağlanacak ve çıkartma olarak gönderme veya profil fotoğrafı yapma seçeneği de bulunacak.

Özellik Henüz Test Sürecinde

WhatsApp'ın yeni avatar özelliği, henüz beta aşamasında yer alıyor. Önümüzdeki süreçte yayınlanacak güncelleme ile söz konusu özelliğin bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhastApp'ta Güncellemeler Sürüyor

WhatsApp, uygulamayı geliştirmek için her geçen gün yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Kullanıcı deneyimini iyileştirilmesi, hataların giderilmesi, ihtiyaçların karşılanması ve yeni özellikler eklenmesi için gerçekleşen güncellemeler, kullanıcılar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İlerleyen süreçte, yeni özelliklerin kullanıcılara sunulması sürpriz olmayacaktır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri