WhatsApp Öyle Bir Özellik Geliştiriyor Ki! Çok Konuşulacak

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliği kullanıcıların karşısına çıkarmaya devam ediyor....

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliği kullanıcıların karşısına çıkarmaya devam ediyor. Kullanıcı talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda uygulamayı güncelleyen şirket, üzerinde çalıştığı yeni özellik ile bir kez daha çok konuşulacak.

WhatsApp'ın Yeni Özelliği!

Ülkemizde pek çok kişinin iş hayatından özel yaşamına, eğitimden aile ilişkilerine kadar pek çok alanda kullandığı mesajlaşma uygulaması Whatspp'ta, sesli ve görüntülü konuşmak da mümkün. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile birlikte, çağrılar sessize alınabilecek. Böylece, WhatsApp üzerinden gelecek istenmeyen çağrıların önüne geçilmiş olacak. Henüz geliştirme aşamasında olan yeni özelliğin, önümüzdeki süreçte yapılacak güncelleme ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp Güncellemelere Devam Ediyor

WhatsApp, uygulamayı geliştirmek için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde 'Topluluklar' özelliği aktif eden şirketin, önümüzdeki süreçte yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam etmesi bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri