WhatsApp Yeni Özelliğini Kullanıma Açtı!

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Hayatın pek çok alanında faydalanılan WhatsApp, belirli aralıklarla...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Hayatın pek çok alanında faydalanılan WhatsApp, belirli aralıklarla yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Uygulamaya ilişkin yapılan son açıklamaya göre, topluluk özelliği aktif edildi.

WhatsApp Topluluk Nedir?

WhatsApp kullanıcıları, uygulamada yer alana topluluk sekmesinin ne işe yaradığını merak ediyorlar. Yapılan güncelleme ile kullanıcılara sunulan yeni özellik, grup mantığına benzese de bazı yönlerden ayrışıyor. Farklı farklı grupları tek bir çatı altında toplamaya imkan sağlayan topluluk özelliği, kullanıcıların yeni bir duyurudan haberdar olmasına olanak sağlayacak.

WhatsApp Yeni Özellikler Geliştirmeyi Sürdürüyor

WhatsApp, yeni aktif ettiği topluluk özelliğinin yanı sıra, farklı konularda geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların çevrimiçi durumunu gizlemeye olanak sağlayan uygulama, ilerleyen süreçte yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkabilir.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri