WhatsApp Yeni Özellikleri Vurgulayan Resmi Hesabını Kullanıma Sundu

Düşük özelliklerle yıllarca en iyi mesajlaşma uygulamalarının gerisinde kaldıktan sonra, WhatsApp son zamanlarda oyununu hızlandırdı. Meta'nın sahip olduğu hizmet, neredeyse birkaç haftada bir platformuna önemli özellikler ekliyor....

Düşük özelliklerle yıllarca en iyi mesajlaşma uygulamalarının gerisinde kaldıktan sonra, WhatsApp son zamanlarda oyununu hızlandırdı. Meta'nın sahip olduğu hizmet, neredeyse birkaç haftada bir platformuna önemli özellikler ekliyor. WhatsApp, yalnızca son birkaç ayda Topluluklar için destek, gelişmiş bir grup arama deneyimi, büyük ölçüde yenilenen durum güncellemeleri ve daha fazlasını kazandı.

WhatsApp kısa sürede çok iş yaptı

Bununla birlikte, WhatsApp ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmediğiniz sürece, platformun yapmaya devam ettiği tüm iyileştirmeleri takip etmeniz pek olası durmuyor. Bunu kolaylaştırmak için WhatsApp, şimdi resmi sohbet hesabını kullanıma sunuyor.

Resmi WhatsApp hesabı, hizmete eklenen tüm yeni özellikleri vurguluyor ve zaman zaman değerli ipuçları sağlıyor. WABetaInfo, Meta'nın bu özellik üzerinde bir süredir çalıştığını ve nihayet yayına girdiğini bildirdi. WhatsApp'ın resmi hesabından gelen bir mesajı ilk açtığınızda, sohbet ve amacı hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Bu, hizmetten en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayacak yeni özellikler ve ipuçları hakkında sizi bilgilendirmeyi içeriyor.

WhatsApp'taki diğer sohbetler gibi, ilginizi çekmiyorsa sohbeti arşivleyebilir ya da engelleyebilirsiniz. Hesaptan rastgele kullanıcılara gönderilen ilk mesaj, bir yıldan uzun bir süre sonra kullanıma sunulan, kaybolan mesajlarla ilgilidir. Görünüşe göre, hesabın kullanıma sunulması rastgele ve çalıştırmakta olduğunuz uygulamanın yapısıyla ilgili değildir.

WhatsApp'ın rakiplerinden birisi olan Telegram bu özelliğe zaten sahipti. Önemli yeni özellikleri vurgulayan ve zaman zaman yararlı ipuçları sunan resmi bir Telegram hesabı var. Yine de bu, özellikle günümüzde yeni özelliklerin hızla kullanıma sunulma hızı göz önüne alındığında, WhatsApp'ta memnuniyetle karşılanan bir gereksinimdir.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri