Xiaomi Smart Band 7 Pro Modeli Ülkemizde Satışa Çıkıyor!

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, piyasaya çıkardığı fiyat/performans odaklı akıllı telefon modelleri ile dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılaştı. Teknolojinin farklı alanlarında etkin olmak için çalışmalarını...

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, piyasaya çıkardığı fiyat/performans odaklı akıllı telefon modelleri ile dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılaştı. Teknolojinin farklı alanlarında etkin olmak için çalışmalarını sürdüren şirket, akıllı bileklik modelleri ile dikkat çekiyor. Giyilebilir teknolojik ürünler kategorisinde ürün çeşitliliğini artıran Xiaomi, önümüzde günlerde Smart Band 7 Pro modelini satışa tanıtacak. Söz konusu etkinliğe sayılı günler kala, Xiaomi Smart Band 7 Pro modelinin ülkemizde satışa çıkacağı açıklandı.

Xiaomi Smart Band 7 Pro Teknik Özellikleri

Xiaomi geçtiğimiz günler yaptığı açıklamada, akıllı telefon modeli 12T'nin ve tablet serisi Redmi Pad'in ülkemizde satışa çıkacağını duyurmuştu. Şirketten gelen açıklamaya göre, akıllı bileklik modeli Xiaomi Smart Band 7 Pro da satışa çıkacak. Cihazın bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 1.64 inç

Ekran Paneli: AMOLED

Ppi: 324

{{unknown}}

Bilekliğin detaylı teknik özellikleri düzenlenecek tanıtım etkinliği ile birlikte netlik kazanacak. Xiaomi Smart Band 7 Pro modelinin, birçok spor modunu desteklemesi bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri