Xiaomi Tablet Modelini Ülkemizde Satışa Çıkaracak!

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, piyasaya çıkardığı akıllı telefon modellerinin yanı sıra, akıllı saat, kulaklık ve tablet modelleri ile de dikkat çekiyor. Bu kapsamda, önümüzde günlerde tanıtılacak Redmi Pad modeli...

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, piyasaya çıkardığı akıllı telefon modellerinin yanı sıra, akıllı saat, kulaklık ve tablet modelleri ile de dikkat çekiyor. Bu kapsamda, önümüzde günlerde tanıtılacak Redmi Pad modeli teknoloji dünyasında merakla beklenirken, Xiaomi tarafından yapılan açıklama ülkemizdeki kullanıcıları sevindirdi. Şirketin açıklamasına göre, Redmi Pad modeli Türkiye pazarında satışa çıkacak. Söz konusu cihaz henüz tanıtılmadan bazı teknik özellikleri de belli oldu.

Xiaomi Redmi Pad Teknik Özellikleri

Xiaomi tarafından yeni tablet modeli Redmi Pad hakkında resmi açıklama yapılmasa da iddialara göre bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 10.61 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1200 x 2000

Ekran Paneli: IPS LCD

Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz

Yonga Seti: MediaTek Helio G99

İşletim Sistemi: Android 12

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 3 GB ve 4 GB

Depolama Kapasitesi: 64 GB ve 128 GB

Arka Kamera: 8 MP

Ön Kamera: 8 MP

Batarya: 8.000 mAh

Hızlı Şarj: 18 W

{{unknown}}

Xiaomi Redmi Pad Ne Zaman Tanıtılacak?

Xiaomi'nin açıklamasına göre, Redmi Pad modeli 4 Ekim'de tanıtılacak. Düzenlenecek tanıtım etkinliğinin ardından, ilerleyen günlerde söz konusu tablet modeli ülkemizde de satışa çıkacak. Ayrıca tanıtım etkinliğinde Redmi Pad'in teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı netlik kazanacak.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri