Yeni WhatsApp Yaratıcı Araçları Beta Kullanıcılarına Sunuldu

WhatsApp geliştirme ekibi, belirli kullanıcılar ve ticari müşteriler için yeni bir beta özelliği kullanıma sundu. Özellik, metin düzenleme için yeni yaratıcı araçlardan oluşuyor. İlk olarak bu ayın başlarında bir beta yapısında...

WhatsApp geliştirme ekibi, belirli kullanıcılar ve ticari müşteriler için yeni bir beta özelliği kullanıma sundu. Özellik, metin düzenleme için yeni yaratıcı araçlardan oluşuyor. İlk olarak bu ayın başlarında bir beta yapısında keşfedilen yeni metin düzenleyici, Google Play Store aracılığıyla dağıtılan 2.23.7.17 beta güncellemesi aracılığıyla artık belirli beta test kullanıcıları için kullanıma açıldı.

WhatsApp, Yaratıcı Araçları iOS ve Android için geliştiriyor

WhatsApp, bu yeni araçları hem iOS hem de Android için geliştiriyor. Şu an itibariyle, Android'de yalnızca az sayıda WhatsApp beta test kullanıcısı bu yeni düzenleme araçlarını test etmek için davet aldı. iOS kullanıcıları bu sınırlı teste henüz katılamıyor. Bu noktada, ilerleyen tarihlerde katılma imkanı bulabilirler.

WhatsApp beta'nın bu sürümünü Samsung Galaxy cihazınızda test etmeye davet edildiyseniz, erişebileceğiniz yeni metin düzenleme araçlarından bazıları şunlardır:

  • Metni sola, ortaya ya da sağa hizalamak için yeni seçenekler.
  • Calistoga, Courier Prime, Damion, Exo 2 ve Morning Breeze gibi yeni yazı tipleri.
  • Metin arka plan rengini değiştirmek için araçlar.
  • Klavyenin üzerindeki yazı tipi seçeneklerinden birine dokunarak farklı yazı tipleri arasında geçiş yapmanın daha kolay yolları.

Şimdilik bu beta özellikleri, beta kanalında sınırlı sayıda WhatsApp ve WhatsApp Business kullanıcısı için mevcut hale geldi. Daha fazla test kullanıcısı yakında çıkacak olan bu metin düzenleme araçlarını denemeye davet ediliyor. Bu özelliklerin genel WhatsApp yapısına ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri