YouTube Uygulaması, Galaxy Telefonlara Podcast Sekmesi Aldı

YouTube Music uygulaması hâlâ ABD'de podcast'lerin gelmesini beklerken, Android'deki YouTube uygulaması nihayet bu özelliği kazandı. Özellikle, Samsung Galaxy'nizdeki veya diğer Android telefonunuzdaki YouTube uygulaması, kanal sayfalarına...

YouTube Music uygulaması hâlâ ABD'de podcast'lerin gelmesini beklerken, Android'deki YouTube uygulaması nihayet bu özelliği kazandı. Özellikle, Samsung Galaxy'nizdeki veya diğer Android telefonunuzdaki YouTube uygulaması, kanal sayfalarına yeni bir özel podcast sekmesi alır. Bu özellik yalnızca Android telefonlar için değil, web uygulamaları için de kullanılabilir.

YouTube uygulamasında artık Podcast sekmesi yer alıyor

Kanal sayfalarında artık "Canlı" ve "Oynatma Listesi" sekmeleri arasında yer alan yeni bir "Podcast'ler" sekmesi bulunuyor. 9To5Google'a göre Google, özelliğin artık küresel olarak yayında olduğunu paylaştı. Bu YouTube Podcasts sekmesine dokunduğunuzda, içerik oluşturucu tarafından oynatma listesi olarak işaretlenmiş bir oynatma listesi görürsünüz.

Ada göre, belirli bir gösteri kartına göre arama yapma veya hala var olan ve podcast'leri gösteren ve onları ayırt etmeyen Çalma Listesi sekmesine gitme ihtiyacını ortadan kaldırır. YouTube Android ve web uygulamasındaki yeni podcast'ler sekmesi, YouTube İçerik Oluşturucularını bölümleri video olarak yüklemeye ve ayrıca zaten mevcut olan çok sayıda podcast'i erişimi kolay bir sekmeye ayırmaya teşvik ediyor.

YouTube Music'te yalnızca podcast olarak işaretlenen içerik görünür. Görünüşe göre, YouTube Music podcast desteği hâlâ test ediliyor ve sınırlı kullanılabilirliğe sahiptir. Bazı kullanıcıların özelliği geçen Çarşamba günü aldığı bildirildi. YouTube uygulaması podcast'leri sekmesinden bahsetmişken, şu anda hala video odaklıdır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri