Kocaeli'deki Engelli Kardeşlerin Talebi Karşılık Buldu

Kocaeli'nin  Kandıra ilçesindeki Kaymaz Araman Omurcalı Mahallesi'nde oturan Resul ve Nurcan Yürük çiftinin hafif zihinsel ve fiziksel engeli olan kızları Arzu, Zeynep ve Nazlı Yürük, kendilerini ziyarete gelen Kandıra Belediye...

Kocaeli'nin  Kandıra ilçesindeki Kaymaz Araman Omurcalı Mahallesi'nde oturan Resul ve Nurcan Yürük çiftinin hafif zihinsel ve fiziksel engeli olan kızları Arzu, Zeynep ve Nazlı Yürük, kendilerini ziyarete gelen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan evlerinin önüne parke yapılmasını istedi.

Turan'ın talimatı üzerine çocukların talebinin yerine getirilmesi için çalışma başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana yol ile ev arasındaki toprak alana 150 metre bordür ve 250 metrekare parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Turan'a Teşekkür Edildi

Evlerine daha rahat ulaşma imkanı yakalayan çocukların annesi Nurcan Yürük, desteklerinden dolayı Başkan Turan'a teşekkür etti.

Çocuklarının okula gidip gelirken yolun çamurlu olması sebebi ile zorluk çektiğini ifade eden Yürük, "Belediye Başkanımız geldi, gördü; 'Size yardım edeceğim, çocuklar rahat gitsin, rahat gezsinler.' dedi. Sonra gelip yaptılar. Allah razı olsun Başkanımızdan." şeklinde konuştu.

Engelli Nazlı Yürük de Belediye Başkanı Turan'ı çay içmeye davet etti.

Çevre İller Haberleri