Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Gözaltına Alındı

Balıkesir'in Ayvalık ve Havran ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Balıkesir'de polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında Ayvalık ve Havran ilçelerinde yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına...

Balıkesir'in Ayvalık ve Havran ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Balıkesir'de polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında Ayvalık ve Havran ilçelerinde yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Ayvalık ile Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, istihbari çalışmalar sonucu belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda 489,54 gram sentetik uyuşturucu, 9 kilo 408 gram esrar, 32 adet sentetik ecza hap, bir hassas terazi, 5 tabanca ve 4 şarjör, bir tüfek, 11 fişek, 11 iz fişeği, 16,2 litre kaçak ve sahte alkol, bir payp aparat ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Çevre İller Haberleri