Bilecik TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Kura Sonuçları Ocak 2023

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Bilecik ve ilçelerinde inşa edilecek olan 1037 adet konutun hak sahibi, noter huzurunda kura çekilerek belirlendi.Bilecik...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Bilecik ve ilçelerinde inşa edilecek olan 1037 adet konutun hak sahibi, noter huzurunda kura çekilerek belirlendi.

Bilecik Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimlerinde katılımcılar heyecanla sonuçları bekledi. Törene katılan Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, projenin herkese hayılı olmasını temenni ederek şunları kaydetti:

Ülkemizin her köşesinde hayata geçirdiği önemli yatırımlarla insanımızın refah seviyesini yükselten TOKİ, bugüne kadar bir çok alanda hizmetini sürdürdü. Bugün burada yeni mutluluklara hep birlikte tanık olacağız.

Öte yandan kura çekimini katılan Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise 'Bu rakamdan daha fazla konut yapma şansımız vardı ama arsa sıkıntısı nedeniyle istediğimiz sayıya ulaşamadık.' diyerek, talebe göre konut sayısının artırılabileceğini söyledi.

Nerede Ne Kadar Konut Yapıldı?

Kura çekimlerine göre hak sahiplerinin belli olduğu İlk Evim İlk İş Yerim konut projesi kapsamında, Bilecik'in Söğüt ilçesinde 150, Osmaneli'de 287, Bozüyük'te 80, Pazaryeri'nde 100, İnhisar'da da 121, ve merkez Bayırköy'de 99 konutun hak sahibi kuralarla belirlendi.

Bilecik TOKİ Kura Sonuç Sorgulama 

Bilecik'teki hak sahiplerinin belirlendiği TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kura çekim sonuçları, canlı olarak yayımlanmasının yanı sıra, e-Devlet üzerinden de sorgulanabiliyor.

Çevre İller Haberleri