Bugün Gün Gazetecilerin Günü! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kentteki bir otelde düzenlenen programda, Fatih Şahin, Volkan Dadaloğlu ve Ahmet Sarıduman ile birlikte gazetecilerin gününü kutladı.Belediye olarak tamamlanan projeleri programda bir sunum...

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kentteki bir otelde düzenlenen programda, Fatih Şahin, Volkan Dadaloğlu ve Ahmet Sarıduman ile birlikte gazetecilerin gününü kutladı.

Belediye olarak tamamlanan projeleri programda bir sunum halinde paylaşan Tutuk; Yalova Belediyesi'ni, veznelerinde icra memurlarının beklediği, hesaplarına el konulmuş ve hizmet veremez bir noktada aldıklarını söyledi.

Şu anda devlet ve devam eden projeler dışında belediyenin borcu olmadığını belirten Tutuk, şunları kaydetti:

İlk döneme geldiğimizde ciddi bir mali tabloyla karşı karşıyaydık. 1126 kişiye borcu vardı belediyenin. 281 icra dosyamız vardı. Yalnız 41 milyon lira icra dosyasıydı, diğer müteahhitlere olan borç hariç. Toplamda 130 milyonun üzerinde bir borçla karşı karşıyaydık. Alacaklı sayısı sıfır, borç sıfır, icra sıfır, personel borçları sıfır, icra dosyalarında kalan faiz sıfır. İcraları kapatırken sadece 13 milyon lira faiz ödedik.

Devam eden kentsel dönüşüm, dere ıslah, altyapı, asfalt, ana isale hattı yenileme çalışmaları gibi projeler hakkında bilgiler veren Tutuk, gazetecilerle fotoğraf çektirerek etkinliği sonlandırdı.

Çevre İller Haberleri