Bursa'da 900 Bin TL'lik Hırsızlık: Eskişehir'de Yakalandı

Bursa'da bir apartmandaki iki daireye girip ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 2 kadın ve kadınlara yardım eden şüpheli, Eskişehir'de yakalandı.Bursa'nın Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi 2. Ege Sokağı'ndaki bir apartmanda...

Bursa'da bir apartmandaki iki daireye girip ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 2 kadın ve kadınlara yardım eden şüpheli, Eskişehir'de yakalandı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi 2. Ege Sokağı'ndaki bir apartmanda yaşanan olayda, kapılar kart ya da filmle açıldı ve dairelerden 900 bin TL'lik ziynet eşyası çalındı.

İhbar üzerine çalışmalara başlayan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Zanlılarla ilgili derin bir araştırma yapan ekipler, bindikleri taksi kamerasının da bulunduğu 125 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini F.Y. ve G.G. olduklarını tespit etti.

Ekipler, Eskişehir'den gelen iki şahsın, hırsızlık olayından sonra bir köftecide yemek yediklerini ve daha sonra da C.Y. isimli akrabalarıyla buluşarak Eskişehir'e döndüklerini belirledi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleriyle kentteki 3 adrese operasyon düzenledi. Operasyonlar sonucunda ise 3 şüpheli yakalanarak Bursa'ya getirildi.

Evlerden çalınan ziynet eşyalara ise sahiplerine teslim edilmek üzere el konuldu.

Çevre İller Haberleri