Bursa'da Ambulans İle Çarpışan Otomobilde Can Kaybı Yaşandı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ambulans ile kafa kafaya çarpışan otomobil sürücüsü yaralanırken araç içerisinde bulunan anne hayatını kaybetti. 45 yaşındaki Vural Güleç'in şoförlüğünü yaptığı ve araç içerisinde bulunan...

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ambulans ile kafa kafaya çarpışan otomobil sürücüsü yaralanırken araç içerisinde bulunan anne hayatını kaybetti. 45 yaşındaki Vural Güleç'in şoförlüğünü yaptığı ve araç içerisinde bulunan 69 yaşındaki Nezahat Güleç aracıyla hareket etti. Otomobil hastanenin önünde yer alan kavşak da ambulans ile çarpıştı.

Kazada otomobilin sürücüsü ve annesi Nezahat Güleç bulundukları yerde sıkışarak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından  durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi.

Anne Hayatını Kaybetti!

Sıkıştıkları yerden kurtarılarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nezahat Güleç, sevk edildiği Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobilin sürücüsünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Güvenlik kamerası incelemelerinde Vural Güleç idaresindeki otomobilin kırmızı ışıkta hareket ettiği ve kavşakta ambulansla çarpıştığı görülüyor.

Çevre İller Haberleri