Bursa'da Bıçaklanan Gencin Ölümüyle İlgili 4 Zanlı da Yakalandı

3 gün kadar önce Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşen olayda polis, aldıkları kavga ihbarı üzerine olay yerine gitmiş ve bir genci evde yaralanmış halde bulmuştu. Ambulansla birlikte bıçaklanan 20 yaşındaki İsmail Aslantürk...

3 gün kadar önce Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşen olayda polis, aldıkları kavga ihbarı üzerine olay yerine gitmiş ve bir genci evde yaralanmış halde bulmuştu. Ambulansla birlikte bıçaklanan 20 yaşındaki İsmail Aslantürk hastaneye kaldırılmıştı. Ancak tüm yapılanlara rağmen genç kurtulamamıştı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gencin ölümüne sebebiyet veren şüphelileri aramak için yola koyuldu.

18 yaşındaki G.D., 23 yaşındaki Ş.D., 18 yaşındaki İ.C.D. ve 19 yaşındaki B.P. isimli şüphelileri, polis aynı ilçedeki Anadolu Mahallesi'nde saklandıkları evde buldu. Emniyete götürülen zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Neler Olmuştu?

15 Aralık tarihinde Meydancık Mahallesi'nde kavga sesleri duyan vatandaşlar durumu yetkililere bildirmiş, olay yerine sağlık ve polis ekipleri gelmişti. Eve giren ekipler İsmail Aslantürk'ü bacağından yaralanmış halde bulmuş, ambulansla özel bir hastaneye gönderilmişti. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen 20 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti.

Çevre İller Haberleri