Bursa’da Kesinleşmiş Cezası Bulunan Kişi Yakalandı

Bursa’da polis çevirmesinde dur ihtarına uymayarak arabasıyla kaçmaya çalışan yakalanan 3 zanlıdan birinin 10 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası olduğu belirlendi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Devriye Amirliği Ekipleri...

Bursa’da polis çevirmesinde dur ihtarına uymayarak arabasıyla kaçmaya çalışan yakalanan 3 zanlıdan birinin 10 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası olduğu belirlendi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Devriye Amirliği Ekipleri tarafından 16 ZE 234 plakalı araç durdurulmak istendi. Araç sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçtı. Polis ekiplerinin 20 kilometre kadar kovaladığı araç en son park halindeki bir kamyonete çarparak durdu. Gerçekleşen kazanın ardından 4 şüpheli koşarak kaçmaya başlandı. Şüphelilerden Yavuzcan A. Kaçarken düştü. Gökhan Ç. İse bir evin bahçesinde gizlendi. Kaçan diğer şüpheli için de çalışmalar devam ediyor.

Dur ihtarına uymayan otomobilde yapılan aramada yaklaşık olarak 220 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis aracına alınırken herkese küfür saydıran Yavuzcan A.’nın GBT sorgusunda 9 ayrı suçtan aranması olduğu ve toplamda 10 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası bulunduğu da tespit edilerek gözaltına alındı.

Çevre İller Haberleri