Bursa'daki Bir Gencin Evde Bıçaklanması Olayına İlişkin 1 Kişi Tutuklandı

Bursa Yıldırım'daki bir evde bıçaklanan gencin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan biri tutuklandı.Yıldırım ilçesinde 15 Aralık 2022 tarihinde kavga ihbarı alan polis ekipleri...

Bursa Yıldırım'daki bir evde bıçaklanan gencin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan biri tutuklandı.

Yıldırım ilçesinde 15 Aralık 2022 tarihinde kavga ihbarı alan polis ekipleri tarafından evde yaralı olarak bulunan 20 yaşındaki İsmail Aslantürk'ü bıçaklayan şahısların yakalanması için çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, G.D. (18), Ş.D. (23), İ.C.D. (18) ve B.P'yi (19) saklandıkları Anadolu Mahallesi’nde bulunan bir evde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan G.D. isimli şahıs tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Meydancık Mahallesi'nde bulunan bir evden kavga sesleri geldiğinin haber verilmesiyle bölgeye sevk edilen ekipler, İsmail Aslantürk'ü ikamette yaralanmış halde bulmuş, ambulansla özel hastaneye kaldırılan genç müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Çevre İller Haberleri