Çanakkale'den Depremzedeler İçin Et Gönderildi

Çanakkale Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar görenler için 4 ton 150 kilogram et gönderildi.Birlik üyeleri ve destekçilerin verdiği hayvanların kesimi tamamlanarak...

Çanakkale Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar görenler için 4 ton 150 kilogram et gönderildi.

Birlik üyeleri ve destekçilerin verdiği hayvanların kesimi tamamlanarak etler paketlendi. Araçlara yüklenen 4 ton 150 kilogram kemiksiz et, Malatya, Gaziantep ve Hatay'da oluşturulan noktalara teslim edilecek.

Daha Fazla Et Gönderilecek

Birlik Başkanı Ahmet Ferhan Savran, araçların hareketi öncesinde yaptığı konuşmada, "İl bazında bütün üreticilerimizi organize ettik. Cumartesi günü Ezine merkezden biraz daha hayvan toplanacak, onlar da kesilip gönderilecek. Daha sonra Biga, Yenice hattımız var. Oralarda devam edilecek." ifadeleri kullandı.

Konuşmadan sonra Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ'ca görevliler dualarla deprem bölgesine uğurlandı.

Çevre İller Haberleri