Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.Bursa'da bir iş yerinin kapısını kırıp...

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Bursa'da bir iş yerinin kapısını kırıp içinde 160 bin TL olan çelik kasayı çalan hırsızlar, güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kayıtlarıyla yakayı ele verdiler.

Görüntüleri inceleyen ekipler, 17 yaşındaki A.C.D. ve 29 yaşındaki F.Ö.'nün çaldıkları çelik kasayı bebek arabasıyla taşımaya çalıştıklarını daha sonra da kucaklayarak götürdüklerini tespit etti.

A.C.D.'yi gözaltına alan ekipler soruşturmayı derinleştirerek hırsızlığa dahil olduğunu belirledikleri 36 yaşındaki E.Y. ve M.S.'yi de yakaladı.

Çalınan çelik kasa ise açık bir şekilde Değirmenönü Mahallesi'ndeki bir derede bulundu. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken şüpheli F.Ö.'yü arama çalışmaları devam ediyor.

Çevre İller Haberleri