Depremzedeler İçin İftar Programı Düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Sakarya'ya gelen 900 afetzedenin misafir edildiği yurttaki iftar programına katılan Sakarya Vali Vekili Ersin Emiroğlu, depremzedelerle sohbet etti.Sakarya Vali Vekili Ersin Emirolu, yerine vekalet...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Sakarya'ya gelen 900 afetzedenin misafir edildiği yurttaki iftar programına katılan Sakarya Vali Vekili Ersin Emiroğlu, depremzedelerle sohbet etti.

Sakarya Vali Vekili Ersin Emirolu, yerine vekalet ettiği Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın 6 Şubat'tan beri Kahramanmaraş'ta görev yaptığını, çok sayıda mülki idare amirinin ve kamu görevlilerinin afet bölgesinde görevlerine devam ettiğini ifade etti.

Afet bölgesinden çeşitli kentlerden gelen 900 depremzede misafirle buluştuklarını belirten Emirolu, "Onlar da kendilerini evlerinde hissetsinler diye öğrenci yurdumuzdayız. Burada depremzede vatandaşların imkanları çok iyi. Özellikle kendileriyle sohbet edip eksiğini sordum ve buradan çok memnunlar. Devletimiz her yarayı sarmaya her acıyı dindirmeye çalışıyor. Biz de bir nebze onlarla birlikte olarak acılarını paylaşıp acılarını dindirebildiysek ne mutlu bize." dedi.

Çevre İller Haberleri